Quantcast
Channel: فیوچر سئو Future Seo »آموزش سئو
Viewing all articles
Browse latest Browse all 7

چگونه یک مطلب بهینه شده از نظر سئو بنویسیم؟ بخش دوم

$
0
0

بسم الله الرحمن الرحیم

چگونه یک مطلب بهینه شده از نظر سئو بنویسیم؟ بخش دوم

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت کاربران عزیز فیوچر سئو، امروز قصد دارم ادامه ی بخش اول از مطلب چگونه یک مطلب بهینه سازی شده بنویسیم که با عنوان “۶ راهکار موثر برای بهینه سازی مطالب” در وبلاگ دیتا پرداز منتشر شد را برایتان بنویسم.

چگونه یک مطلب بهینه شده از نظر سئو بنویسیم؟

پس از انتخاب یک عنوان مناسب برای مطلب، انتخاب تگ های هدینگ و جایگذاری مناسب آنها در مطلب، انتخاب آدرس مناسب برای مطلب، استفاده از عکس مرتبط در مطلب، استفاده از توضیحات متا و عبارات کلیدی مناسب برای مطلب و همچنین انتشار مطالب در ساعات معینی از روز، به چند نکته ی دیگر نیز برای بهینه سازی بیشتر مطلبتان باید توجه کنید که در ادامه به ذکر و توضیحی کوتاه در مورد هر کدام می پردازم.

۱- مطالبتان را به اشتراک بگذارید.

شبکه های اجتماعی یکی از بستر های بسیار مناسب برای لینک سازی طبیعی سایت ها هستند که ضمن افزایش اعتبار سایت و فراهم کردن بازدید کنندگانی ثابت برای وبلاگ شما، در لینک سازی نیز کمک شایانی می کنند. همچنین از تالار های گفتگو که فعالیت در اغلب آنها رایگان است نیز نباید غافل شد. این دو مدل سایت ها، بستر بسیار مناسبی برای شناساندن حرفه ی خود به دیگران و همچنین افزایش اعتبار دامنه ی سایت و لینک سازی طبیعی و دائمی هستند. لذا نباید از این موضوع غافل شد. سعی کنید مطالب وبلاگتان را در شبکه های اجتماعی و تالار های گفتگوی مرتبط با ذکر نام و لینک منبع و همچنین لینک به خودِ مطلب در وبلاگتان به اشتراک بگذارید. انجام این کار به صورت دستی و همچنین با استفاده از افزونه ها و سایت هایی خاص که به صورت اتوماتیک این کار را برایتان انجام خواهند داد، امکان پذیر است.

۲- از رقبا الگو برداری کنید.

این کار به معنی کپی کردن یا… نیست. شما باید به سایت رقیبتان سری بزنید، و با رصد مطالب و صفحات آن، مطالبی که بیشترین بازدید را داشته اند، بیشترین نظر را در خود جای داده اند (نظرات کاربران)، بیشترین جستجو را در موتور های جستجو داشته اند و…، پیدا و از آنها الگو برداری کنید.

الگو برداری نیز به این صورت نیست که فقط جملات را تغییر دهید و به نحو دیگری توضیح دهید. مثلا اگر کسی بخواهد از مطلب قبلی بنده الگو برداری کند، نباید عنوانش را تغییر بدهد به “۶ راهکار خوب برای بهینه سازی مطالب از نظر سئو” و بعد برخی از جملات مطلب را نیز به بیان دیگری بنویسد. بلکه باید این مطلب را توسعه بدهد. مثلا عنوان مطلبش را “۱۰ راهکار مناسب برای بهینه سازی مطالب از نظر سئو” انتخاب کند و بعد به جای به کار گیری ۶ راهکار بنده در مطلبش و اضافه کردن ۴ راهکار جدید از خودش، مثلا به، به کار بردن حداکثر ۳ راهکار از راهکار های بنده اکتفا کند و بقیه را نیز حداقل به صورت جداگانه توسعه و تغییر دهد.

۳- کنترل چگالی کلمات کلیدی مطلبتان را به دست بگیرید.

چگالی کلمه کلیدی، عبارتست از کسری از تعداد کل کلمات یک مطلب که توسط عبارات کلیدی پر شده اند. این کسر نباید بیشتر از حدود ۵ درصد باشد و بهتر است که کمتر از ۱ درصد هم نباشد. اگر بیشتر از ۵ درصد باشد، خطرناک است و باعث می شود مطلب شما اسپم شناسایی شود. از طرف دیگر اگر خیلی هم کم باشد، بهینگی خودش را از دست می دهد. لذا توصیه می شود ضمن اینکه تعداد کلمات مطلبتان را بیشتر از ۳۰۰ کلمه در نظر بگیرید، کلمات کلیدیتان را نیز به تعداد مناسب و به صورت پراکنده در متن به کار ببرید. همچنین از ابزار هایی مثل بولد (درشت) کردن عبارات کلیدی و لینک کردنشان به موضوع یا دسته ای خاص در وبلاگ یا تگ و یا مطلبی خاص در آن زمینه نیز می توانید استفاده کنید.

۴- در مطلبتان از لینک های خارجی استفاده کنید.

احتمالا شما هم می دانید که یکی از راه های اعتبار سنجی مقالات علمی در سطح آکادمیک، این است که منابعی که در مقاله به آنها استناد شده است و همچنین مقالات دیگری که به این مقاله استناد کرده اند را بررسی و سطح مقالات را بسنجند. سطح آن مقالات و همچنین تا حد زیادی تعداد کل استناد ها، بر رتبه و سطح مقاله تاثیر می گذارد. این رابطه دقیقا مثل رابطه ای مشابه در سئو است. یعنی هر چه سایت های معتبر تری به شما یا مطالبتان لینک داده باشند، اعتبار وبلاگ یا مطلب شما نیز بالاتر می رود و از طرف دیگر، شما هم هر چه به منابع معتبر تری لینک داده باشید، اعتبار مطلبتان را بالاتر برده اید. مثل این است که به آن منابع در مطلبتان استناد کرده باشد؛ خب مسلما هر چه ارزش آن منابع مورد استناد بیشتر باشد، ارزش و اعتبار مطلب شما نیز بالاتر می رود. پس از لینک دادن به سایت های خارجی ترسی نداشته باشید؛ ولی در آن افراط هم نکنید. معمولا یک یا دو لینک در هر مطلب کافیست؛ مگر در صورت ضرورت.

همچنین سعی نکنید فقط به ارزش و اعتبار سایتی که می خواهید لینک بدهید توجه کنید؛ در اینجا توجه به محتوای مورد استناد، بیشتر از اعتبار خود منبع مهم است. پس به هر صفحه و هر محتوای نامربوط به موضوع مطلبتان نیز لینک ندهید. همچنین لینک دادن به صفحه اصلی سایتی خارجی چندان توصیه نمی شود. بهتر است به صفحه ای خاص در آن سایت لینک بدهید که با محتوای مطلب شما نیز مرتبط باشد.

فعلا به همین نکات بسنده می کنیم. اگر هر سوال یا مشکلی داشتید، خوشحال می شوم در بخش نظرات آنرا مطرح بفرمایید تا در اسرع وقت، به آن پاسخ دهم.

موفق و پیروز و سلامت باشید

منبع: وبلاگ دیتا پرداز – نوشته شده توسط مصطفی عالمی

نوشته چگونه یک مطلب بهینه شده از نظر سئو بنویسیم؟ بخش دوم اولین بار در فیوچر سئو Future Seo پدیدار شد.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 7

Latest Images

Trending Articles





Latest Images

<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>
<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596344.js" async> </script>